17.12.08

Imetysyöpaita

Missään ei myydä pitkähihaisia imetysyöpaitoja, joten semmoinen täytyi ommella itse.

Tein tämän jo pari kuukautta sitten (ja unohdin esitellä täällä), joten nyt en enää muista mistä otin tähän mallia.. Itse kuitenkin kaavat suunnittelin.
Suokaa anteeksi rypyt, tämä on lojunut kaapissa sen pari kuukautta, en jaksanut silittää.

Kangas on Nanson trikoota, samanlaista kuin pikeepaidoissa. Tästä tuli ehkä hieman tiukka, mahtui kyllä valmistumishetkelläkin päälle (vaikka mahaa jo oli), mutta löysempikin voisi olla, kun on kuitenkin yöpaidasta kyse. No, ehkä laihdun kohta ihan tikuksi, ja sitten tämä on yhtäkkiä tosi löysä. Tai sitten ei..

Imetysaukko boob-tyyliin. Kappaleet ovat melko pitkästi päällekkäin, toivottavasti imetys kuitenkin onnistuu helposti makuuasennossa. Jos ei, niin tämä lähtee varmaan eteenpäin, tai ehkä muokkaan tämän päiväkäyttöön sopivammaksi ja nimeän tunikaksi :)

2 kommenttia:

 1. Synnytyksen jälkeen ihmettelin mihin ihmeeseen niitä imetysyöpaitoja tarvii, kun kaikki on joka tapauksessa ihan maidossa ja hiessä hetikohta... Nyt on sitten käyttöä jo löytynyt ja itseomellut puserot ovat olleet päällä myös yöllä. Napakka yöpaita on siitä hyvä ettei alle tarvitse liivejä&liivinsuojia, vaan voi vaan viikata harson täyttämään tätä tehtävää (jos ei välitä ulkonäöstä).
  Millainen on Boobin systeemi?

  VastaaPoista
 2. Boobeissa on vaakasuora imetysaukko, kankaat tulevat jonkin verran päällekkäin (tässä mun versiossa ehkä liikaakin). Imettäessä ylempää kangasta nostetaan ylöspäin ja alempaa vedetään alaspäin.

  Totta, harso pysyy kyllä parhaiten tiukassa yöpaidassa.

  Mä tarvin imetysyöpaitaa lähinnä niiden pitkien hihojen vuoksi. Oletan, että kylmässä makkarissa tulee vilu käsille, joita ei imetysasennon vuoksi voi pitää peiton alla. Näin oli ainakin viimeksi.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se lämmittää ja ilahduttaa!