2.11.08

Rattaiden tuunaus

Nämä rattaat ovat olleet tässä kuosissaan käytössä jo ainakin neljällä lapsella. Isosiskon kannustamana päätin verhoilla kaikki ruudulliset osat (ja pari sinistäkin..) uudestaan. Inspiraation iskiessä kunnolliset ennen-kuvat jäivät tietenkin ottamatta, joten tässä nyt joku kesällä otettu kuva, jossa mukana kaikenlaista tavaraakin.

Tässä vielä kuva kuomusta sisäpuolelta.Tässä lopputulos. En ottanut rattaista vanhoja kankaita pois, vaan ompelin uudet suoraan niiden päälle. Kangas on ruskea-valkoista paksua puuvillaa, vähän farkkumaista. Muutaman sauman sain ommeltua koneella, mutta suurimman osan ompelin käsin. Kuomun ompelu sisäpuolelta oli hankalinta ja todella kipeytti sormet, auts.
Tässä vielä toinen kuva, rattaat makuuasennossa.

5 kommenttia:

 1. Hyvännäköinen tuunaus - kelpaa noilla taas huristella :)

  VastaaPoista
 2. Nää on kyllä nyt todella paljo hienommat kuin ennen! Hienoa!

  VastaaPoista
 3. Hillitön muutos! Mistä ihmeestä keksitkin tuunata vaunut?! Ei ollut tullut itselläni koskaan mieleen. Kun katselin tulevalle lapsellemme vaunuja kirppareilta yms. paikoista, ajattelin monien vaunujen olevan ihan hyväkuntoisia ja varsinkin tykkään vanhoissa vaunuissa kunnollisesta tavarakorista, mutta useimmissa oli todella rumat kuosit ja aina sitä iänikuista tummansinistä väriä... Nyt oikein alkoi harmittaa, etten tajunnut tätä ideaa - hyvä vinkki, toivottavasti mahdollisimman moni hoksaisi tämän! Kun ei tää varmaankaan ole patentilla suojattu idea kuitenkaan :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kivan näköiset, kyllä kelpaa kärrytellä!

  VastaaPoista
 5. Kiitokset kehuista, kyllä itsekin tykkään verrattuna edelliseen :)
  palleroinen, mä en itse keksinyt tätä tuunausta. Olen nähnyt netissä paljon kuvia hienoista ratas- ja vaunutuunauksista, enkä siltikään keksinyt että sitä voisi itsekin ihan oikeasti kokeilla.. Isosiskon idea oli, että osankin voi päällystää, eli tässä tapauksessa vain ruudulliset osat. Se kuulosti riittävän helpolta hommalta, että intouduin aloittamaan. Eli kiitos hyvästä ideasta kuuluu kyllä Isosiskolle <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se lämmittää ja ilahduttaa!