11.4.11

Ihmekoon hippopaita

Leikkasin t-paidan tämän hupparin kaavalla (86 cm). Tarkoituksenani oli saada yksivuotiaalle kiva kesäpaita, mutta toisin kävi, paidan koko on ainakin 98 cm. Oman kolmevuotiaani mielestä paita oli tosi paha (lue: ruma), joten paita lähti neljävuotiaalle kummipojalleni, jolle oli ihan sopiva.


Pääntiehen piti tulla resorikanttaus. Käytin 90-luvulta peräisin olevaa lörppää resoria, enkä jaksanut kaivaa kaksoisneulaa esiin: kaamea lopputulos. Leikkasin venähtäneen kantin pois ja laitoin tavallisen resorin hiukan korkeampana.


Hippokangas ja merkki Hanhelista.

2 kommenttia:

 1. No mutta tuohan näyttää kivalta ja hieman erilaiselta. En tiedä miksi blogiimme jättämääsi kysymykseen imetyspaidasta vastaaminen nyt kesti monta päivää, tulin sitten tännekkin saman kopioimaan, kun hidas olen.

  Päälle tuleva ylimmäinen etukappale on useimmiten jäänyt hieman löysäksi, joten kavensin tätä päälle tulevaa kappaletta, enemmän alaosastaan, nyt ei "läppä" lörpöttele!.

  VastaaPoista
 2. Kiitos!

  Älä huoli jos vastaamiseen meni muutama päivä, en ole vieläkään päässyt imetyspaidan leikkuuhommiin kun aina pukkaa jotain muuta :)

  Mutta ehdottomasti kokeilen tuota vinkkiäsi, yksinkertainen juttu mutta enpä itse olisi taaskaan tajunnut.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se lämmittää ja ilahduttaa!