25.7.13

Lempimekko Summer Basic

  

Kokeilin yhden paidan Ottobre 2/2013 Summer Basicista ja se vaikutti kivalta kaavalta (mitänyt vaakaraita paksunsi, kangas ei ollut tarpeeksi joustavaa ja mallikin oli sellainen makkarat peittävä vyötärölössö josta ei tiennyt mitenpäin se kuuluu päälle laittaa... laitetaan siitä mahdollisesti kuvaa kunhan se on ensin otettu). No kuitenkin, meinasin toisen tehdä pienin muokkauksin kun ihastuin tuohon kanttaamiseen uudella kantinkääntäjälläni...Yömyöhällä tätä mekkoa leikatessa iski epäluulo, mulla oli kaavoiksi piirrettynä etu- ja takakappale täsmälleen samanlaisena. Onneksi Fb:n paikallisessa ompeluryhmässä oli pelastava enkeli paikalla ja sain tiedon että takakappale on kauluksesta ihan tavallinen, eikä ollenkaan noin avonainen... leikkasin sitten sen mukaan ja pituutta leikkasin sen mukaan kuin kangasta riitti. Lyhensin sitten vielä sovituksen jälkeen sen tähän mittaan. Tää on maailman paras mekko päällä!


Ja kattokaa NYT miten hienoa kanttia mä osaan tehdä!

7 kommenttia:

 1. Sama kaava mulla viimeksi työn alla :) ja muutoksin tein myös, nostin vielä olkapäille pikkasen lisää korkeutta ulkosyrjällä niin tuli kainaloihin lisää väljyyttä niin tuulettuu kivasti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kainaloita muokkasin kyllä, mut jätin kuitenkin napakaksi kun se tuntui kuuluvan tähän malliin. Täytyykin kokeilla väljentää reilusti, se muuttaa tän taas uudeksi.

   Poista
 2. onpa hieno!millanen kantinkääntäjä sulla on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://nauravanappi.blogspot.fi/2013/02/ohje-janome-kantinkaantajan-kayttoon.html?m=1

   kutakuinkin tuollainen kuin tuossa ohjeessa.

   Poista
 3. Tästä tuli kiva. Mulle ei tämä malli käy ollenkaan. Eli laitan omani jossain vaiheessa myyntiin. Jahka viitsin...

  VastaaPoista
 4. mäkin haluan tuollaisen kantinkääntäjän,!! mikä koko sulla noista on?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se lämmittää ja ilahduttaa!