22.10.13

Pallomekolla pääsee vaikka mihin!

Ihanaa Majapuun mustavalkoista palloneulosta piti hillota melkein vuosi ennen kuin siitä uskalsin jotain ommella ja sittenkin meni ensin ihan pieleen. 


Mekosta tuli kauhea teltta (ompelin sen tämän mekon malliin), hihojen ja kauluksen kanttaus ompelukoneeseen liitetyllä kantinkääntäjällä venyi ja vanui. Onneksi sain virtuaalista tukea ompeluryhmästä ja sieltä se idea tuohon kaulukseenkin taisi tulla.  Hihat jätin pienennettyyn versioon sellaisiksi kuin ne tuli, ajattelin että korjaan myöhemmin jos jaksan, vaan enpä taida. Kantti kääntyy kivasti nurjalle.

Nyt mulla on siis aikasta kiva neulosmekko, jolla on jo tällä käväisty kaupunginvaltuuston kokouksessa ja työhaastattelussakin (kuvassa tunnelmat heti haastattelun jälkeen !) Kuuden ja puolen vuoden kotiäitiys siis päättyy nyt ja tämä mamma lähtee töihin (onhan se mentävä kun kotoa haetaan!)

Ompelua en tule lopettamaan, mutta väkisin siihen jää vähemmän aikaa jatkossa. Nyt lähiviikkoina tiedossa siis raivokasta kangasvaraston tyhjennystä :)


sukkikset putoo
jepjep

6 kommenttia:

 1. Onnea uusiin haasteisiin! Hieno mekko!

  VastaaPoista
 2. Onnea uuteen työhön ja hieno mekko on!

  VastaaPoista
 3. Onnea työpaikasta! :) Minäkin tässä odottelen hakisiko joku kotiovelta töihin... ;D

  VastaaPoista
 4. Kiva mekko! Itsellä tuota samaista kangasta löytyy myös edelleen hyllystä. Ja onnea uuteen työhön! =)

  VastaaPoista
 5. Ihana mekko! Minulla suunnitelmissa jotain samantapaista palloneuloksesta, kaava vaan on vielä mietinnässä :)
  T:Janis

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se lämmittää ja ilahduttaa!