9.1.14

Happypotamus Isosiskon versiona

Hippo edestä
hippo takaa
hippo istuu
hippo makaa

Olen totaalinen hippofani, joten kun näin tämän ohjeen, ostin ja toteutin sen samantien. Tietysti tein ensimmäisen version kummitytölle lahjaksi annettavaksi, toinen on tulossa itselle sohvakaveriksi jossain vaiheessa. Voin suositella tätä ohjetta kaikille innokkaille virkkaajille; palat virkataan ensin melkein valmiiksi, sitten ne kiinnitetään toisiinsa virkkaamalla (valkoinen kerros). Hippo täytetään nenästä käsin, joten kun palat on virkattu yhteen on ihana virtahepo lähestulkoon valmis.

Tämä oli oikein kiva, mutta itselläni astetta hitaampi projekti...minätyttö virkkasin ensin kaikki palat valmiiksi, kokosin hipon puoleen väliin ja totesin että käyttämäni valkoinen lanka oli liian höttöä ja täytteen vanu (Ikean tyynyn sisältä) kuulsi ikävästi läpi.

Tähän asti pääsin ja sitten palattiin lähtöruu... eikun askel taaksepäin.Ylläolevissa kuvissa näkyy se ensimmäinen valkoinen...oli vielä rumempi livenä.
Langat on kaikki omista jemmoista, lopullisen version luonnonvalkoinen ihanaa Bambou softia, muut seiskaveikkaa tms. villasekoitetta. Punnitsin hipon ennen täyttämistä, mutta tulos on päässyt katoamaan, tämä oli kuitenkin viime kesän projekti.1 kommentti:

  1. on sit viimättenpääl hiano ja innostuin itekki yritämään toteuttaan hepoa...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se lämmittää ja ilahduttaa!