5.1.14

Simpsonit-hupparipaita -pyynnöstä


Eskari toivoi Simpsonit-hupparia. Mietin applikointia, mutta en millään jaksanut vaivautua, joten kuva netistä mustesuihkun kautta silityskuvaksi ja sitten mentiin. Pari kuukautta muhittelin tätä ja muutamassa tunnissa paita sitten valmistui.

Paitakangas on puuvilla-viskoosisekoitetta Eurokankaasta, leggarikankaaksi ostettu, mutta inspiraation iskiessä päätyikin paidaksi. Kaavana 4/2013 Ottobren Beagle Boy, koko 128, mutta pituutta ja hihojen pituutta on muokattu, jotta saatiin tyttömäisempi look. Pahoittelen yön pimeinä hetkinä otettua kuvaa, parempi se kuin ei kuvaa ollenkaan...

Lapsi tuli todella onnelliseksi tästä ompeluksesta.

"on tosi kivaa äiti kun sä teet mulle kaikkia kivoja juttuja"

3 kommenttia:

 1. Saako noita silityskuva-arkkeja ihan isommista tavarataloista? Toteutus on loistava! Mä haluun kans.

  Mut voiks teidän eskari oikeesti käyttää jo kokoo 128, kun meidän kolmasluokkalainen käyttää 134.

  VastaaPoista
 2. Taitaa olla suomalaisesta ostettu tuo viiden arkin pakkaus, näitä on erikseen mustalle ja valkoiselle kankaalle ja vaatii sen mustesuihkutulostuksen, Ohjeessa oli että kangas pitää olla 100% puuvillaa, sellaisissa on kestänyt meillä tosi hyvin. Vähän jännittää miten tässä käy.

  Kokoasiat on mielenkiintoisia. En tiedä onko kapea malliltaan, mutta leveydestä tuli juuri sopiva, hihoja ja helmaa lyhensin reippaasti. Ja housut pitää olla 128, ehdottomasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerro sitten, miten pysyy tuo silitysarkki. Mielenkiintoista...

   Poista

Kiitos kommentistasi, se lämmittää ja ilahduttaa!