20.1.13

Angry Birdsiä ja muuta viime vuonna ommeltua

Kummipoika tykkää linnuista.
Niitä sitten tein joulupakettiin Eurokankaan ohuesta puuvillasta. Viirien sisälle piti läpinäkyvyysongelmien vuoksi laittaa kierrätyslakanaa ja pussukan vuori tuli siitä myös.

Pussukan ohje napattu täältä.


Tällainen myssy lähti lasten serkkutytölle, kaava Jooki-bloggarilta saatu ja hyväksi havaittu!
Kierrätys-3D-maatuskan sain ystävältä, kankaat omia velour ja joustofroteejämiä.Omalle luistelukoululaiselle ompelin luistinsuojat joustofroteesta. Enää ei lasta harmita se, että "kaikilla muilla" on valkoiset luistimet.

6 kommenttia:

 1. Ihania! Kaikki! Mistähän taikoisi sitä kuuluisaa aikaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Otathan yhteyttä reseptin löydyttyä.

   Poista
  2. Aina on aikaa vai mites se ny menikään...

   Poista
 2. Meilläkin esikoinen tuli ensimmäiseltä eskarin yhteiseltä luistinreissulta vähän mieli maassa, kun muut sanoivat että hällä poikien luistimet. Inhottava äiti kun tahallaan ostanut hokkarit, että oppis ihan oikeaoppisesti luistelemaan... Mut nuo suojat vois kyllä olla kiva ratkaisu. Millainen kiinnitys sulla on näissä?

  VastaaPoista
 3. Meillä sama juttu: kun itse ei osaa luistella hokkareilla, niin voi ainakin yrittää opettaa lapset!
  Näissä ei ole kiinnitystä, ovat siis umpipussukat, jotka puetaan jalkaan sukan tavoin ja kerätään suoja nilkkaan luistinten jalkaan laiton ajaksi. Sitten vedetään pussukka luistimen päälle, alareunassa on kuminauhakuja, joka pitää suojan paikallaan. Oli kyllä helppo ja nopea tehdä, suosittelen. Saivat kehuja jäällä äskettäin, eikä kehuja taatusti tiennyt että alla on hokkarit :)

  VastaaPoista
 4. Ihan mahtavat viirit!Pakko apinoida Jätkänpätkälle samanlaiset:D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se lämmittää ja ilahduttaa!