1.1.13

Vuoden eka ompelusMiten tämä bloggaaminen olikin vaikeaa viime syksynä? Olen ommellut, neulonut, virkannut, huovuttanut, tuunannut ja ties vaikka mitä muuta, mutta raportointi on ontunut pahan kerran.

Uuden vuoden ompelukset käynnistin kaivamalla kaapista lokakuussa leikkaamani hupparin. Ensin se odotti inspiraatiota, sitten jotain ideaa, jolla korjata väärin leikattu etukappale ja lopulta sen vuoro tuli kun saumurissa oli pinkit langatkin valmiiksi. Onneksi tein tämän, tuli nimittäin lapselle juuri sopiva ja hän aikoo heti lähteä tässä kerhoon.

Kaava Ottobre 4/2012, koko 122 cm, hoikka malli.
Kangas Lieblingstuckelta, hupun kangas Jätti-Rätistä ja resorit Hanhelista.Niin ja on kai se kohteliasta toivottaa ONNEA UUDELLE VUODELLE 2013 kaikille tänne blogiin eksyville. Ps. jos jaksatte kommentoida niin saatan jaksaa kirjoitellakin tänne jotain. Nyt meen itse ainakin kymmeneen blogiin kommentoimaan!

13 kommenttia:

 1. Onnea tälle vuodelle ja nautinnollista aikaa myös kädentaidollisten ja bloggauksellisten parissa! Tulin vastavierailulle saatuani kommenttisi :D Yritän itsekin vähän skarpata kommentointia. Sitä ei tule tehtyä, ellei hiukan vietä aikaa netissä roikkuen ja 'aina ei ole aikaa'. Mutta olipa hauska käydä pitkästä aikaa, täällä näyttää tosi viihtyisältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vierailusta ja kommentista Lepäävä esteetikko!

   Poista
 2. Lupaan ;) Ja siitäkin saa itselle intoa, kun näkee, mitä kivaa kaverit on keksineet. On se vaan ihanaa, kun saa tehtyä lapselle mieluisen vaatteen ja tökkiväisen pois mielestä vaivaamasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nimenomaan intoa saa toisten blogeista. Täytyy jaksaa vierailla enemmän! Tänä vuonna! KYLLÄ!

   joo, toi oli kuitenkin pieni tökkiväinen...paljon pahempi urakka odottaa siellä laatikon pohjalla. Vihreä kilpparijoustofroteekamaluus...Tänä vuonna sekin on tehtävä.

   Poista
  2. Eihän se lainkaan kuulosta kamaluudelta! Hophop vaan alta pois, ei siinä kumminkaan kauan mee. ;)

   Poista
 3. Hauskanen tuo vetskan reunusta, onko se samaa raitaresoria?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Surkea kuva, kyllä se on samaa raitaresoria ja ihan tavallinen kanttaus vaan siinä. Ja vetoketjukin meni ihan kohdalleen, ois tätä kehdannut kuvata enemmäkin! Ens kerran enemmän ja arvaas Emmi kenen ompelema pallopaita mulla on päällä juuri nyt ;)

   Poista
 4. Kiva tuli hupparista! Tuppaa tämä kommentointi vähän jäädä... Vaikka aika ahkeraan käynkin kurkkimassa muiden tekeleitä.

  VastaaPoista
 5. Vastavierailulla. Hyvältä näyttää, keep on blogging :D

  VastaaPoista
 6. Lupaan skarpata kommentointiani! Hieno huppari:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se lämmittää ja ilahduttaa!