12.3.13

Soulbirds, sittenkin


Pitkään vastustelin tätä omanoloista kangasta, mutta kun näin tämän, Ikasyr ilmoitti että heiltä on kangas loppunut ja Paapiillakin oli jäljellä enää vähän, niin olihan se toimittava. Sain tasantarkkaan kaupan viimeisen pakanlopun tätä ihanaa pehmeää luomuinterlockia ja Bohemian-tunika siitä sitten tuli. Tällä kertaa hiukan pidempänä ja ilman hihakuminauhoja. Taskut kantattu mustalla resorilla.

Tätä ei halua riisua ikinä. Alla H&M peruspaita.

7 kommenttia:

 1. Tää on ihana. Mäkin olisin niiiin halunnut tätä, mut ei pystyny. :/

  VastaaPoista
 2. Souldbirds ei ollut mun juttu vaikka sievää kangasta onkin, mutta tuplapeukutus sille, että sait tehtyä mieluisan tunikan, josta tuli suosikkipitovaate! Näyttää oikein kivalta aikuisen vaatteelta.

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva ja istuva. Kerrohan, millä konstilla Bohemianin saa istumaan noin hyvin? Mä tuotan vaan telttoja sillä kaavalla, vaikka kuinka tekisin mittojen mukaisella kaavalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmmm. Olen leventänyt Bohemianin olkapäätä, jotta saan hihan alkamaan minulle oikeasta kohdasta, olen ilmeisesti aika leveäharteinen. Olen myös leikannut kaulukseen reilut saumanvarat, eli kuminauhan kanssa ei tarvitse niin paljon vetää kangasta krymppään, kun haluan suunnilleen tämän kokoisen kaula-aukon. Tietty jos jättää kaula-aukon isommaksi niin ei tätä muutosta tarvitse tehdä, mutta itse en tykkää että sieltä alta kurkkii mahdollisen aluspaidan reunat.

   Eli yläosaa olen leventänyt ja sitten taas sivusaumat olen tehnyt ilman saumanvaroja.

   Mulla on nyt näitä aika monta versiota jo, kaikki ovat hivenen erilaisia mutta tämä viimeisin ehdottomasti paras <3

   Poista
 4. Oi, tää on hieno. Itsekin sain lopulta pätkän tätä lintua, visio jo on, toteutus odottaa vielä... ;)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille kehuista, tuli hyvä mieli :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se lämmittää ja ilahduttaa!