10.3.13

Treenikalenterille kannet

Tämä harrastajaompelija kasvattaa (kangasvarastojen ohella) lihasta, joten pitihän sitä treenikalenteristakin tehdä omanoloinen.

Mustavalkoinen villakangas kierrätetty isotädin perintöhameesta. Musta pellava Ikeasta, pallopuuvilla kangashamstereista. Välissä fleesekerros tuomassa pehmeyttä ja jämäkkyyttä.

Idea ja ajatus Unelialta. Mitoitus omasta päästä ja metsään meni vaikka kahdesti leikkasin kankaat.

Taskusta tuli niin reilu että liukaslumiani sujahtaa sieltä ulos liian helposti, joten siihen piti tehdä neppikiinnitys. Nauha on muistaakseni Hanhelista ja helmen nappasin lapsen leijateoksesta.


 

Valkoinen kovikekangas kuultaa hivenen pellavan alta, mustaakin olis ollut kun olis älynnyt!Anteeksi että ujouttani sumutin treeniohjelmani. Jokainen treenaa omista lähtökohdistaan :)

8 kommenttia:

 1. No kyllä vaan tuli hieno! Ihan sun näköinen, varmasti lisää vielä entisestään treeni-intoa :)

  VastaaPoista
 2. Lisään vielä, että mitoitus on tosiaan vaikeeta, mullakin meinasi käydä ohrasesti, mutta kalenteri mahtui just ja just, kun jätin tikkaukset pois..

  VastaaPoista
 3. Mitä kaikkea treenikalenteriin merkataan? Muuta kuin suoritukset? Mä olen (vihdoin) päässyt liikunnan makuun ja aion olla ihan sairaassa kesäkunnossa tänä vuonna. :D ihanaa olla innostunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja tällaisten käpertyminen mitoitus on tosi hankalaa. Vähän niin kuin kukkaroita ommellessani, kun on milleistä kiinni. Tottunut siihen ettei esim. vaatteissa oo ihan niin justiinsa :D

   Poista
  2. Käpertyminen olisi ompelusten...

   Poista
  3. Mä merkkaan tähän vaan treenin tiedot: liike, toistot ja painot. Lisäksi lisäravinteet ja muut sen päivän liikkumiset. Eli ei oikeastaan muuta. Mä aion kans olla elämäni kunnossa esikoisen rippijuhlissa.

   Ihanaa että säkin olet innostunut!

   Poista
 4. Nerokas juttu. Puhelinkin löytyy helposti kassista!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se lämmittää ja ilahduttaa!