9.3.08

Verho kerrossänkyyn

Lastenhuoneessa tilanjakajana toimivaan kerrossänkyyn piti saada verho, joka peittää molemmat sivut ja toisen päädyn, mutta joka ei ole liian raskas eikä suotta pimennä huonetta.
Ikeassa silmiin osui edullista tekokuitukangasta, jota ostinkin sitten pikaistuksissa ihan tolkuttoman paljon liikaa, joten sitä lojuu vielä tuolla nurkissa.
Verhon suunnitteluun meni puolisen tuntia, kankaana kaapissa makuuttamiseen muutama kuukausi (miten joskus onkin vaikea tarttua työhön?!) ja itse ompeluun kaikenkaikkiaan ehkä tunti.


Verhoksi tuli siis kaksinkertainen kangas, yläreunassa taitos ja ommeltu nauhakuja, keskellä kuvassa näkyvät ripustuslenkit, jotta verho pysyy päädyssä paikallaan. Toiseen päätyyn verho kiinnitettiin nauhakujassa olevalla nauhalla (vinonauhaa saumuroituna), jota pitkin verhoa voi siis kätevästi avata ja sulkea. Verhon alareunassa värikäs saumurointi, siinä kaikki.


Nyt on mietinnässä jatkokäyttö tälle verholle, kerrossänkyä ei nimittäin enää ole, koska toinen sängyistä lähti yhdelle ihanalle pienelle uuteen kotiin ja seiskaveikalle jäi vain alasänky, eikä siihen saa enää verhoa kiinni millään. Ideoita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää ja ilahduttaa!