18.3.11

Hippopaita

Sampsukasta löysin ihanan hippoprintin, jota oli pakko tilata kahdessa eri värissä, vaikka yhtään en tiennyt mitä ihmettä niistä ompelisin. Tässä sininen versio koossa 86cm. Oranssi resori Myllymuksujen Appelsiini.


Olisin halunnut tähän paitaan ruskeat resorin, mutta kaapista löytyvät kolme! eri ruskean sävyä riitelivät niin tehokkaasti printin kanssa että oli laitettava tehostevärillä. Ja kyllähän tuo oranssi tätä mukavasti virkistääkin.
Kaava Outo otus Ottobre 6/2009. Hihansuuresorit kiinnitetty valepeitetikillä, onnistui ihan kivasti, vaikkakin outo tekniikka vei hihoista turhan paljon pituutta. No, tuli kuitenkin käyttäjälleen sopivat. Olalla ruskeat KAM-nepit.

6 kommenttia:

 1. Ihana paita ♥. Mikä tuo valepeitetikki on, tai millä sen ompelit. Saumurillako? Tommosta olen kaipaillut monesti, mutta omalla kolmilankaisella saumurilla ei onnistu..

  VastaaPoista
 2. Valepeitetikki on ihan oma termini, toivottavasti en sillä hämännyt sinua.
  Se on siis ompelukoneestani löytyvä kaksoisoverlock-ommel.

  VastaaPoista
 3. Ihana paita. Mä olen ommellut kuopukselle samalla kaavalla, mutta en tehnyt noita resoreita ohjeen mukaan. En ollut oikein tyytyväinen noihin hihansuihin. Ehkä pitäs koittaa vielä uudelleen

  VastaaPoista
 4. No-niin, täytyypä tutkia ompelukoneeni käyttöohjetta tarkemmin, josko siitäkin mahtais löytyä. Paitakaava pitäisikin jostain löytää.. pitäisi varmaan joskus kirjastoon raahautua..
  Kiitti sulle :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Janiika :)

  Mä en tottapuhuakseni täysin ymmärtänyt sitä ohjetta ja tein niiknkuin hyvältä tuntui. Seuraavat hihat varmaan jo paremmat.

  VastaaPoista
 6. Niin ja ole hyvä lumikissa jos olin jotenkin avuksi. Kirjastoo raahautuminen on joskus vaikeaa, siinä en kyllä pysty auttamaan ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se lämmittää ja ilahduttaa!