4.3.11

Toisenlaiset kirahvihousut

Tummanruskeasta Myllymuksujen joustofroteesta tekaisin pikapikaa nämä kirahvihaalarit. Kirahvin malli Ottobresta, Outo otus -paidan kaavasta. Kantattu Marimekon raitatrikoolla. Kaava sama kuin retrohaalarissa.

6 kommenttia:

 1. Ihania nämä sinun haalarit :) Täytyy jostain kyllä itsekin löytää haalarin kaava, kai se onnistuu valmiistakin haalareista kopsata..
  Kuinka niissä retrohaalareissa, kun on voimakkaan värinen kangas, ja valkoinen yhdistettynä, eikö pesussa valkoinen värjäänny? Ostin myös myllymuksuilta ihanaa turkoosia froteeta, josta jotain samanlaista ajattelin ommella. Mietin vain just että kärsiikö valkoista yhdistää..

  Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista Lumikissa!
  Olen esipessyt noi froteet, joten niistä ei enää väriä irtoa. Toki katson aika tarkkaan mitä pistän samaan koneeseen, jotta ei menisi pilalle.
  Vihreät pökät on pesty kahdesti muiden kirjavien (vihreiden ja keltaisten) kanssa ja valkoinen joustofrotee on edelleen valkoinen.
  Ruskeat pökät on nyt pesussa ja taidan laittaa ne myös johonkin käyttövaateperuskirjavaan (tai vaikka vaippa-) koneelliseen, saas nähdä miten käy.

  Mukavaa viikonloppua sinulle ja kaikille muillekin lukijoille!

  VastaaPoista
 3. Kiitti Isosisko vastauksesta :)
  Täällä myös pyörii vaippakoneelliset tiheään ;)
  Mukava tämä sinun blogi, niin ihania ompeluksia.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista Minakaa ja Pikkusisko!

  Nämä on ihan lempparit :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se lämmittää ja ilahduttaa!