25.3.11

Öttömönkiäiset


Vaippa omalla kaavalla. Nepit himpun liian ylhäällä etuosassa, joten etureuna "haukkaa" käytössä. Ärsyttävää, mutta kun tämä tapahtuu noin viidennen ompelemani vaipan kohdalla niin ehkä opin tästäkin jotain.

2 kommenttia:

  1. En näe kuvaa, mutta kommentoin tekstiä :)

    Mä ompelin pelkkiä prototyyppejä ensimmäisen vaipatetun lapsen ekan vuoden. Sen jälkeen alkoi Cuddlet istua ja pääsin sarjatuotantoon. Nyt seuraava vaippailija on puolivuotias ja ne ensimmäiselle sarjatuotetut alkaa sopia (vaikka onkin sen verran isoja että ehkä tarvii taas muutama proto pyöräyttää..) Onnea siis kaavoittajan tielle!

    VastaaPoista
  2. Mä sain tällä kaavalla tehdyt tarrakiinnitteiset vaipat täydellisesti istumaan edelliselle vaippapepulle. Mutta tää nykyinen taapero on eri mallinen ja olen vaihtanut tarrat neppeihin, vanhat vaipat toimii jotenkuten mutta sitten näissä uudemmissa en ole malttanut nepittää tarpeeksi alas.
    Toisaalta, aina vaippaa vaihtaessa mietin että tähänhän voisi nepittää toisen rivin neppejä, jolloin ongelma mahdollisesti poistuisi, vaan enpä muista sitä enää pesun jälkeen. Kierre.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se lämmittää ja ilahduttaa!